top of page

Als het met SPINT of BLUES heeft te maken, staat het hier wel bij.

dutchbluesfoudation.jpg

Dutch Blues Foundation

De DUTCH BLUES FOUNDATION is dé club in Nederland die alles wat blues ademd probeert samen te brengen. Ook SPINT is lid van deze organisatie.

blues-magazine-1x_edited.png

BLUES Magazine

Blues Magazine is hét online magazine waar passie en liefde voor muziek centraal staan en in het bijzonder voor de blues en aanverwante muziekstijlen. 

lues aan zee.jpg

BLUES aan zee

Heel dicht bij huis zit deze Blues stichting met hele mooie concerten en festivals in het Westland. En de BarreBluesRoute waar SPINT ook een paar keer was te vinden.

brielle blues.jpg

BRIELLE BLUES

Ieder jaar weer een heel weekend live blues. Is zeker de moeite waard. 

Delft blues.jpg

DELFTBLUES

Een van de allermooiste blues festivals van heel Nederland. Heel veel podia, heel hoge kwaliteit. heel veel mooie locaties, lekker eten en goed bier. Wat wil je nog meer.

keeping the blues alive.jpg

KEEPING THE BLUES ALIVE

De vereniging "KEEPING THE BLUES ALIVE" organiseert bluesconcerten in Deurne. Gerenommeerde artiesten uit binnen- en buitenland presenteren zich op een aantal zondagmiddagen gedurende het seizoen.

Delft blues.jpg

JazzFestivalDelft

Hier moet je echt een keer naartoe. Midden in de zomer met niet alleen Jazz maar ook veel Blues, zon, lekker eten, blues, biertje, zon, jazz, zon, wijntje, blues, zon............

Johan Derksen.jpg

Johan Derksen

Johan Derkes = BLUES. Hij staat weer in het theater met een nieuwe show vol blues.

Gemestone 2.jpg

GEMSTONE

Dit is de band van Nanda voordat ze naar SPINT kwam. Uit 2004

Oor.jpg

OOR het muziekblad

Lees hier o.a. een review over het album 'Stronger than your mind' van Nanda's GEMSTONE.

Alweer 14 jaar geleden. 

Diffenences.jpg

DIFFERENCES

Dit is de band van Aad voordat SPINT bestond. 40 jaar geleden......

Petra&Wiarda.jpg

Petra & Wiarda

Wiarda maakt nog meer muziek dan alleen Blues bij SPINT. Dit op youtube van het duo 'Petra & Wiarda' en de band 'The Flow'

S M R.jpg

SameManRecords

Dit is een Youtube kanaal waar bija alle albums op staan waarop Aad vanaf 1980 heeft meegespeeld. De site is gemaakt door de maker van de meeste SPINT video's Lennard van der Valk....inderdaad de zoon van.

Lennard logo.jpg

Lennard van der Valk-filmmaker

Website van Filmmaker Lennard van der Valk. Hij maakte o.a. videoclips voor Marike Jager / Luwten / Out of Skin / SPINT / D.J. Bombastic / Tim Akkerman /Enter the wave etc.

Confiture 1979.jpg

Confiture

Eerste (jazz)bandje van Aad met o.a. zwagers Jan en Jim Hillebrand met een opname uit 1980 van WAPPELPEE2. Jan, een begenadigd pianist/componist speelde ook als gast mee met SPINT. Hij is helaas veel te vroeg gestorven en daarom deze compositie als herinnering. †

Koos Sekreve.jpg

Koos Sekreve

In feite staat Koos aan de basis van SPINT omdat hij 25 jaar geleden muzikanten zocht voor een begeleidings band om hem te steunen voor een optreden op de school van zijn kinderen. Deze muzikanten zijn doorgegaan en na veel wisselingen is SPINT ontstaan.

WOS.jpg

Westlandse Omroep Stichting

Westlandse Omroep Stichting.  De lokale zender van het Westland en omstreken. SPINT heeft o.a. diverse keren het Westlandse Sportgala van WOS TV. opgeluisterd tijdens hun vorige muzikale leven. Als je eens een half uurtje over hebt kijk dan eens deze documentaire

Wilde Haren.jpg

Barbershop Wilde haren

Als je geknipt en geschoren wordt, moet je stil zitten. Bekend spreekwoord. Maar bij deze barbier valt dat niet mee vanwege de muziek die hiet altijd klinkt. HEEL VEEL BLUES

WPC 3.jpg

Westlands PopCentrum Nederland 3

Het Popcentrum in Wateringen die ook geregeld 'Blues doen' Ook hier kun je zomaar SPINT tegenkomen.

tw-logo-2018-geenjaartal_origineel.png

Team Westland

Team Westland is een stichting met als doel het financieel ondersteunen van (regionale) instellingen en initiatieven die rechtstreeks of zijdelings verband houden met kanker. 

SPINT heeft div. keren hiervoor mogen optreden en o.a. deze opname daar gemaakt.

Wikipedia_edited.jpg

Wikipedia

Voor wie wil weten waar de naam SPINT vandaan komt of wat het is. Wij gaan zelf voor de 2e betekenis. Het niet te verdelgen schepsel. Het komt altijd wel een keer terug. Leer er mee leven.......

Jachthaven.jpg

Cafe De Jachthaven

"De huiskamer van Kwintsheul" voor een heerlijk gerecht, biertje, wijntje of een lekkere kop koffie. Ook heeft SPINT hier wat opnames van. Met de enige echte Jan Kester.

oranje comite_edited.jpg

Oranje feesten

Jaarlijks organiseert dit comité diverse festiviteiten waaronder "Koningsnacht, koningsdag, Oranjeloop en de Feestweek. En ja hoor, ook hier was SPINT vaak aanwezig.

bottom of page