top of page
SPINT_logo2018_transparant (003).png
Nanda van Soest.jpg

Nanda van Soest

Leading vocals

Kwintsheul

Jos van Mil.jpg

Jos van Mil

Drums - backing vocals

Kwintsheul

Koos.jpg

Koos van Woerkom

Guitars

Zoetermeer

René_Verbraeken.jpg

René Verbraeken

Keyboards

Wateringen

Wiarda.jpg

Wiarda Eerens

Harmonica - backing vocals

Wateringen

Aad van der Valk.jpg

Aad van der Valk

Bass - backing vocals

Kwintsheul

Spint is een eigentijdse bluesband met muzikanten die allemaal al iets langer mee draaien. Met SPINT hebben ze (na alles te hebben gespeeld in ruim 20 jaar) uiteindelijk gekozen om muziek te maken die bij ze past. Namelijk heel veel Blues met als middelpunt zangeres Nanda van Soest.

Met knallende solo's door de band waar de vonken vanaf springen, maar ook spannende ballades waarvan het kippenvel tot in je schoenen staat. Denk aan nummers van Beth Hart, Joe Bonamassa, Joss Stone, Aretha Franklin en zelfs Carlos Santana. En natuurlijk de eigen nummers en bewerkingen. Door muzikanten met een heel divers verleden.

Met Nanda (Gemstone) - Koos (Tabasco) - Aad  (Confiture / Differences - René (Bruinbrood) - Jos (Silence) en Wiarda (The Flow-Petra Bassant) 

Kijk en luister eens op de media-pagina van deze site. Daar staan wat video's en Mp3 opnames van de band. En natuurlijk op Youtube en Facebook

Deze info-pagina geeft gelijk een mooi inkijkje in de geschiedenis van SPINT en zie je vrienden die ooit hebben meegespeeld en met wie ze zelf hebben meegespeeld. Niet alleen blues maar echt alles. De eerste opnames die we hebben gevonden zijn van Aad met 'DIFFERENCES uit 1980 en zijn Jazzband ‘CONFITURE’ ui 1980. Dit is uitgebracht op vinyl en dus staan de kraakjes er ook op. Nanda had met “GEMSTONE’ een singletje met het nummer ‘BEN’ van Michael Jackson en Wiarda speelt nog steeds in een duo met Petra Bassant met wie ze 2 CD’s hebben uitgebracht en in de band ‘THE FLOW’. Jos en Aad zijn al vanaf het begin (1999) bij de band die toen trouwens nog anders heette. In 2006 heeft SPINT een CD uitgebracht met eigen Nederlandstalige popmuziek.

SPINT anno nu is een moderne bluesband met één belangrijk motto : Keeping the blues alive.

René Verbraeken

KEYBOARDS

Nanda van Soest

LEADING VOCALS

Koos van Woerkom

GUITARS

Wiarda Eerens

HARMONICA BACKING VOCALS

Jos van Mil

DRUMS

BACKING VOCALS

Aad van der Valk

BASS

BACKING VOCALS

bottom of page