top of page
SPINT_logo2018_transparant (003).png
Nanda van Soest.jpg

Nanda van Soest

Leading vocals

Kwintsheul

Jos van Mil.jpg

Jos van Mil

Drums - backing vocals

Kwintsheul

Koos.jpg

Koos van Woerkom

Guitars

Zoetermeer

René_Verbraeken.jpg

René Verbraeken

Keyboards

Wateringen

Wiarda.jpg

Wiarda Eerens

Harmonica - backing vocals

Wateringen

Aad van der Valk.jpg

Aad van der Valk

Bass - backing vocals

Kwintsheul

SPINT is de band rondom zangeres Nanda van Soest en bestaat uit muzikanten waarvan sommige al meer dan 20 jaar in SPINT spelen. Mede oprichters Jos van Mil (drums) en Aad van der Valk (bas) hebben samen met Koos van Woerkom (gitaar) – René Verbraeken (toetsen) een bluesband gemaakt waar de vonken vanaf springen en dat komt niet op de laatste plaats dankzij mondharmonica talent Wiarda Eerens. Gezicht en stem van de band is Nanda van Soest. Ook zij heeft al veel ervaring op de Nederlandse podia en is ook een van de drijvende krachten en tevens tekstschrijfster van deze Zuid-Hollandse bluesband. Met een repertoire van door de band(leden) zelf geschreven stevige blues en ballads en mooie arrangementen van bestaande bluesnummers. Deze 6 persoons band heeft één heel belangrijk motto; KEEPING THE BLUES ALIVE. 

Kijk en luister eens op de media-pagina van deze site. Daar staan wat video's en Mp3 opnames van de band. En natuurlijk op Youtube en Facebook

Deze info-pagina geeft gelijk een mooi inkijkje in de geschiedenis van SPINT en zie je vrienden die ooit hebben meegespeeld en met wie ze zelf hebben meegespeeld. Niet alleen blues maar echt alles. De eerste opnames die we hebben gevonden zijn van Aad met 'DIFFERENCES uit 1980 en zijn Jazzband ‘CONFITURE’ ui 1980. Dit is uitgebracht op vinyl en dus staan de kraakjes er ook op. Nanda had met “GEMSTONE’ een album en een single met het nummer ‘BEN’ van Michael Jackson en Wiarda speelt nog steeds in een duo met Petra Bassant met wie ze 2 CD’s hebben uitgebracht en in de band ‘THE FLOW’. Jos en Aad zijn al vanaf het begin (1999) bij de band.

Keeping the blues alive.

René Verbraeken

KEYBOARDS

Nanda van Soest

LEADING VOCALS

Koos van Woerkom

GUITARS

Wiarda Eerens

HARMONICA BACKING VOCALS

Jos van Mil

DRUMS

BACKING VOCALS

Aad van der Valk

BASS

BACKING VOCALS

bottom of page